Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz CARNIVAL #176143 üzenetére

    Nem írtam olyat, hogy élből alkalmatlan játékra bármelyik is nézd meg újra az előző válaszom.
    A tapasztalataim:
    Volt Acer Aspire 5-öm is (i5 8250u + Gef Mx150): 1 hőcső, 1 venit. AC Black Flaget próbáltam ki rajta. Nyilván nem maxoltam a beállításokat mert az sok lett volna neki. Full HD low-on lehetett játszani rajta kb 25- 30 fps-el. A ventinek olyan hangja volt mint mikor mellőled akar felszállni egy helikopter. Hőfok nem vészes, de hosszú távon nem képes kordában tartani a hőmérsékletet és majd jön a lagg. Magyarul: 1 venti + 1 hőcső = nagyon hangos hűtés terhelés alatt és visszaeső teljesítmény.
    Kijelző: Legalapabb, leggagyibb FullHD IPS panel. Lenovo G510 fényes TN paneljához viszonyítva ultramarhajó kategória, Gamer laptophoz viszonyítva fikagagyi sohanevegyélilyetmertmeghalsz.

    Volt Dell G15-öm is (11400H + RTX3050): Az is tudott hangosabb lenni de abba nyilván 2 venti és több hőcső van a bika hardver miatt. Azért az jóval hűvösebb volt. Kijlező 120Hz, másabb volt az Acerhez viszonyítva a színe, nekem az Acer-é jobban bejött.

    Költői kérdés: Tényleg szükséges a 100% Adobe SRGB?

    Az általad feltett kérdésekre csak az tudna számodra megfelelően válaszolni aki rendelkezik az általad felsorolt laptopokkal és pont játszik mindegyiken, ezáltal rendelkezne a megfelelő tapasztalattal. Nem tudom itt Ph-n van-e ilyen user, ha olvassa ezt a topikot reméljük segíteni fog.

    De hagyjuk is, nem akarlak meggyőzni, hiszen ahogy olvasom első laptopod lesz és hiszel a teszteknek. Vedd azt ami neked jobban tetszik, aztán egy pár laptop múlva majd megtanulod a saját pénzeden.

    >> Új Galaxy S21 szériás Nillkin tokok és Spigen üvegfóliák adatlapomon <<

Új hozzászólás Aktív témák