Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jannn

    senior tag

    válasz kisza25 #53783 üzenetére

    Miért is?? [3. oldal]

    "A cseppálló billentyűzet is maradt a régi, aminek nagyon örültünk, hiszen egy bevált és jó konstrukcióról van szó. Egyik jó tulajdonsága, hogy igyekszik teljes egészében kihasználni a rendelkezésre álló teret (ez főleg széltében igaz), így a numerikus rész ellenére normális méretű gombokat találunk mindenhol. .... Összességében nem érheti szó a ház elejét, az E535 klaviatúrája nagyon jól használható."

    Ez meg a no comment kategória, látszik, hogy a cikk írója sosem használt trackpointot: "A trackpointosok öröme se lehet felhőtlen, ugyanis a touchpad felett található bal, illetve jobb egérgomb nem a billentyűzet irányából, hanem pont afelé lejt, így kényelmetlen a használata." Mindig is a felé lejtett, merthogy pont így kényelmes használni :W

    A DELL 5530-ról meg közben kiderült, hogy tényleg rossz a kijelzője, tényleg nem túl jó a billentyűzete és amit elfelejtettem de Yany kolléga megírt (és én is tapasztaltam): a hűtése is rosszul működik. Van hogy nem csinálsz semmit a géppel és ezerrel elkezdi tekerni a ventillátort ami ráadásul ilyenkor eléggé hangos is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák