Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Sziasztok!

    Kinéztem magamnak egy SanDisk Ultra Flair-t (32 GB vagy 64 GB, még nem eldöntött), viszont két dolog miatt fenntartásaim vannak:

    1.) Az olvasási sebessége teljesen rendben van, de írásban sokféle értéket látok. Nekem elsősorban nagyobb fájlok (>1 GB) másolására kellene egy pendrive. Láttam már kimérve szekvenciálisban 100 MB/s-et is, ami istenes lenne, de többen panaszkodnak rá, hogy nagy fájlok másolásánál visszaesik akár 25 MB/s környékére is. Megint más azt írja, hogy 40-50 MB/s megvan stabilan ilyenkor is (ez utóbbi még beleférne nálam). A benchmarkok többsége 32 GB-os példánnyal készült. Hol az igazság?

    2.) Nem mindennapi használathoz kell, elsősorban az lesz a feladata, hogy a kulcsomon fityegjen just-in-case. Van most egy ki tudja milyen márkájú (partner cég ajándéka volt, saját logóval) pendrive-om, erre hasonlít, de rohadt lassú. Ezt cserélném, de félek, hogy az Ultra Flair műanyag akasztója nem lesz tartós ilyen igénybevételre, elhagyni nem akarom. Ne féljek tőle vagy keressek mást?

    Most van még egy szintén céges ajándékként osztogatott Kingston DT G4-em, ez már túl nagy a kulcsomra, viszont legalább már USB 3.0-as, gondoltam jó lesz otthonra, de ez is rohadvány lassú. A CrystalDiskMark szerint szekvenciálisan 12 MB/s írást tud, gyakorlatban inkább 4-6 MB/s között ugrál nagy fájlok felmásolásánál.

    Lehet inkább kettőt kéne rendelnem, egy hurcolósat, aminél ne aggódjak annyira a sebességen, meg valami vaskosabb dögöt, ami gyorsan másol.

    Vélemények?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák