Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz andatti #12274 üzenetére

    Az NTFS fájlrendszer max. 4 GB-nál nagyobb fájlméret esetén indokolt, illetve akkor sem feltétlen, mivel adott az exFAT használata, sőt silányabb flash meghajtókra - lásd memóriakártyák és pendrive-ok - hosszabb távon eleve az utóbbi javasolt a kisebb írásterhelés (nem naplóz) miatt.
    A leírt jelenség, probléma nem éppen normális, ha másik USB-porton, másik PC-n és/vagy OS alatt, valamint FAT32 / exFAT fájlrendszerrel is ezt produkálja a pendrive, akkor felmerül a pendrive gyári hibája, vagy hogy esetleg fake (H2testw) és azért nem lehet normálisan teleírni.
    Ha gyárilag hibás / fake a pendrive, akkor értelemszerűen adja magát a garanciális csere, vissza kell küldeni, vagy venni helyette egy normálisat, lásd a topik téma összefoglalóját.
    Ha fontosak azok a fájlok, akkor nem feltétlen egy vacak pendrive-ra kellene letölteni, azon tárolni, hanem inkább belső / külső HDD-re, vagy esetleg belső / külső SSD-re.
    Legközelebb majd a pendrive probléma topikban kellene feltenni az ilyen kérdéseket, illetve ha szükséges, akkor ott folytatni a mostanit.

Új hozzászólás Aktív témák