Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz BullZeye #9194 üzenetére

    Transcend-nek nem kell számla és mivel a Transcend küldi a csere példányt (vagy adja a cég és majd később lerendezik egymás közt) így a CHS-t sem érdekli. Szerintem. Ha direktbe a gyártónak küldenéd vissza akkor sem kellene és szerintem így van ez jól. Én várom már azt a napot, hogy egy cég se igényelje azt a fránya számlát. :U Mert végül is ha idő előtt elromlik valami akkor a gyártó tehet róla nem a cég akitől vetted, így nem mindegy hogy hol vette az ember? :F És szerintem számlás garanciáztatásnál is ők állják a cechet, csak ha nincs számlád akkor a cég inkább lustaságból elzavar téged mint hogy veled foglalkozzon.
    Nagyobb termékeknél mondjuk a garancialevélen feltüntetik, hogy számla kell a garancia érvényesítéséhez, de flash memóriákhoz nekem még ilyet nem adtak. Lehet inkább a gyártó jófejségén múlik ez és nem a cégén. :U Na meg nem mindegy hová viszed vissza, hivatalos forgalmazóhoz kell. Lehet rossz helyen próbálkoztál...
    De kíváncsiságból lehet fogok írni pár gyártónak, hogy elromlott ez és ez, nincs számlám, hogyan tudom garanciáztatni... kíváncsi leszek mit válaszolnak.:)

    Visszatérve, ha elhajtanak az ebay-es pendrive-val így ajánlott intézni az ügyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák