Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    válasz lajthabalazs #17559 üzenetére

    Nagyjabol most mar osszeallt a dolog.Igy mar ertem miert irta yodamester,hogy kb a tizedjere esik vissza a kontraszt egy atlagos moziszobaban. :D
    Tegnap harom szobaban probaltam ki,es latvanyosan rosszabbodott a helyzet,minel kisebb helyisegbe tettem.Meg muszer sem kellett hozza,rogton megmondanam vakteszten,hogy mikor hol volt a proji.
    A legnagyobb gondot minden esetben a plafon jelenti,utana kovetkeznek az oldalso falak, es a padlo,vegul a legtavolabbi hatso falak.
    Konkretan a legkisebb szobaban nagyjabol olyan volt a kep,a feher falakkal,mintha a nappaliban felkapcsolt villannyal neztem volna. :Y
    A nappali ugye 7x7-es,legalabbis az also resze. Jobb oldalra van kb 4 meter mire a feny falbacsapodik,bal oldalt viszont egyaltalan nem tud,mivel kb meg 7 meterre van a legkozelebbi fal. A gondot a plafon jelenti,amit ugy oldottam meg,hogy a padlotol 20 centinyire volt a kep also vonala,igy a plafonrol nem tud annyi feny visszajonni (3.5-4 meter a belmagassag),amitol mar szinten latvanyosan jobb lett.
    Ha meg belevesszuk,hogy egy normalis vaszon is javit a dolgon akkor jo lesz,ez nagyon is. :DDD

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák