Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vhiktor

    veterán

    Aki nem látott egy jól beállított mdvr dinamikus tone mappinget annak teljesen felesleges következtetést levonnia, mert fogalma sincs arrol hogyan nézhetne ki a kép.

    Vannak filmek amik jól állnak, míg mások nem a projektorok saját hdr kezelésének. Film függő(nyilván a metaadat kőkeményen beleszol)

    Én pl azonnal látom bármelyik projektoron, bármelyik hdr filmmel, hogy mi a baj a gyári megoldással. Ettől még élvezhető és szép a kép, csak van még tovább.

    Még teljesen felesleges fényképezni a vetített képet hacsak nincs milliós felszerelés és profi fényképezős tapasztalat, mert a vacak képet is lehet gyönyörűek fotózni. Nem ez a lényeg. Hinni kell annak aki látta már mindkét verziót. Külföldön is madvr és az envy az isten, nem véletlenül. De a Hard core-oknak való, ez is tény.

    [ Szerkesztve ]

    ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

Új hozzászólás Aktív témák