Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz justo00 #2000 üzenetére

    (#2000) justo00 és (#2002) Zoleee89:

    Az egyes hozzászólás táblázatában, a WIN7-hez ajánlottak bármelyike megfelelő lesz számotokra. A táblázatban a típusoknál jelölve van, hogy melyikhez jár beépítőkeret és melyikhez nem. Az aktuális árakat nektek kell felderíteni.

    (#2011) Peddy789: Lényegi különbség nincs a két SSD között, ugyanazt érzed felhasználás közben mindkettőnél, mindegy, hogy milyen vezérlője van. Samura és Vertex 4-re kötelező a 3 év garancia, jobb helyeken viszont Vertex 4-re megadják az 5 év gyártó által ígértet is. Azt, hogy pontosan mit jelent a korlátozott garancia, azt nem tudom. Én az olcsóbbat venném a kettő közül, azért mert olcsóbb ! UI: 27K-ért már inkább 120 GB-os SSD-t néznék.

    (#2012) QwErTy42: Mivel többnyire mindegyik ajánlott SSD 3 év garanciával rendelkezik, mindegy hogy melyiket veszed. OCZ Agility 3-al csak azért több a problémás visszajelzés, mert nagyon sokan vesznek olyat, és ezeknek a visszajelzéseknek a többsége user error. Sokan nem tudják még, hogyan kell kezelni egy SSD-t illetve egy rendszert az SSD-n.
    Egy biztos: a drágább sem gyorsabb, megbízhatóbb , mint az olcsóbb, annak ellenére, hogy vannak akik csak a Samsung 830-at favorizálják, de szerintem ezt a kitüntető figyelmet nem érdemli meg. Az meg a használat szempontjából, gyakorlatilag tényleg mindegy, hogy aszinkron vagy szinkron chipek vannak az SSD-ben. ( és ezt nem csak én mondom) Én a Samu 470-et venném , ha még lehet kapni, mert talán az a legolcsóbb.Ha nem akkor mehet az Agility 3.

    (#2008) VaMik: A már leírt technológiai különbségekhez annyit még érdemes tudni, hogy ezek a különbségek a felhasználás közben nem igazán érezhetőek.

    (#2004) axel797: Azért az a 3000 sem kevés, nehéz azt az SSD-t is kifárasztani, de ha már Kingston, akkor azért én is inkább a sima Hyper X-et venném, nem a 3K-sat.

    (#2003) BK87: A leírtakhoz csak annyit tennék hozzá, hogy az Adata-nak ez a típusa, csak azért nincs még benne az ajánlásban, mert még nincs gyakorlati tapasztalat vele, kijöhet bármilyen típushiba is akár. Ennek ellenére szerintem az Adata SSD-i jók szoktak lenni, én belevágnék . Ha megveszed, és már beszerelted, használtad, akkor szívesen veszem a tapasztalatokat, hogy az is ajánlható legyen.

    (#2014) stifi: Szerintem nem. Ár/érték, felhasználói élmény szempontjából sokkal jobban jár az aki a rendszert egy önálló SSD-re teszi, és háttértárnak HDD-t használ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák