Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Yeffy #77737 üzenetére

    OKé, így már jobban körül írtad az igényt.
    Ilyen felhasználás mellett valóban úgy vélem lehet előnye a nagyobb IOPS értékeknek, de azt is látni kell hogy a szoftverkörnyezet miatt csak nagyobb lépcsők esetén van értelmezhető hatás...mármint heti 40 óra munka alatt kb 5-10 perc lehet, ha nagyon jól optimalizált és modern a szoftver.

    Ezért írom, hogy tapasztalataim alapján a Samu 980 pro még nem éri el azt a különbséget amiért megéri a + összeget. Valamint hogy melegebb, ami persze kezelhető, esetleg a hirtelen kiugrások okozhatnak anomáliát.

    Ahogy írod és én is írtam, a gen 4-esek melegebbek.

    De igazából ez egyszerű 2-5k hufba kerülő bordákkal megoldható, csak ugye függ attól hogy milyen fér el, pl VGA-tól...meg azt is meg kell nézni az alaplap manuáléjában hogy melyik slot melyikk, mert sose szabad a random elnevezéseknek hinni, csak hogy gen3x4, vagy gen4x4 az adott slot. Ezek a hyper-mega-supernova-godlike-mars-jupiter meg mittomén elnevezések viccnek jók.

    Szal a Te felhasználásod esetén már lehet éves szinten visszahozná a felárat egy jelenlegi legfullosabb gen 4-es példány árkülönbözete a 970 evo plushoz képest.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák