Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolto

    őstag

    válasz #54715584 #14994 üzenetére

    Crisp Rat Szerintem ma már ne vegyél FULL HD tévét. Fel fog merülni az igény, hogy fotókat nézegess rajta (bár lehet, hogy ez csak az én mániám), és leírhatatlan a különbség a FHD és az UHD között. A FHD ekkora méretben már szemcsés, míg az UHD lélegzetetelállítóan részletes. Árban is max. 20e Ft-ot spórolsz...
    A VA panellel jól gondolod, de menj be egy MM-be és kérd meg, hogy mutassanak egy VA-paneles tévét. Én megtettem, és egyáltalán nem győzött meg (egy ívelt, 50 coll körüli Samu volt). Ha nem vekk középről néztem, ködös, szürkés volt a képe, és középről sem tűnt jajde feketének (ok, talán a világos körnezet miatt), miközben a mellette virító IPS-ek az én szememnek nagyon szép képet adtak, főleg egy SONY és egy Pana volt meggyőző. A VA állítólag csak tökéletes sötétben, középről nézve futja ki magát.
    Ja, én is az olcsóbbakat (200k) nézegetem, szóval ezek még nem a csúcskategóriák voltak, hanem inkább a középkategória alsó fele, és azt is vedd figyelembe, hogy én egy 72 centis CRT-ről váltok, szóval nekem szinte mindentől leesik az állam, ami ma a tévéboltokban ki van rakva ;)

    Ja, és miért nem nézel a mostanidnál egy kicsivel újabb, szebb, nagyobb, jobb felbontású plazmát használtan az átmeneti időre?

    [ Szerkesztve ]

    Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Új hozzászólás Aktív témák