Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kismanús

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ahogy kértétek és ígértem is megírom az én tapasztalatomat 3db tv vel kapcsolatban.
    Fontos: Mindegyik Tv-n ugyan úgy alap beállításokon ugyan azt(azokat) néztem ugyan azt csináltam.

    Samsung js8005 Samsung tu8502 (180e) Sony xf9000 (245e) mindegyik 55"

    Js8005 ről váltottam azt adtam el. Szerettem volna valami más tudásban hasonló tv.
    A samsung ügyfélszolgálat által javasolt tv a 8502 es "sokkal jobb tv" igy hát megvettem(szerencsére interneten).
    Hazahoztam megmondom az őszintét nagy elvárásaim voltak ha már a samsung azt mondta sokkal jobb. Na hát fényerő az nagyon gyenge. Ez az ami először feltűnik. De mondom se baj ezt az euronics ba mondták hogy sötétben nem olyan zavaró. De most nem viccelek nagyon gyenge a fény komolyan. A második szerintem a 50hz miatt mini lagos kép ha komolyabb tartalmakat szeretnél nézni. pl youtube. Na ez volt a legzavarobb mert itt konkrétan nekem nem nyugodt a kép... A harmadik a sötét részeknél iszonyat szellemképes! Volt aki a samu topicba azt irta levette a fényerőt... Majdnem vissza irtam neki hogy miből???abból amúgy is olyan kevés van inkább akkor kapcsold ki..
    Ami tetszett az a tizen rendszer gyors élvezetesebb bár én miden tv-n ugyan azt csinálom (hbo go, youtube,netflix) ennyi. Ezeket használva a sima android se rossz. De ebben jobb a samu. A távirányító jobb samsungnál ugye az smart nagyon tetszik. A színek szépek egyébként és ha van hogy azt mondod a 8502 nél párszor hogy persze szép a képe ugye bár 200e ft még jó.
    Na sonyt sokan írták hogy jó nagyon szép a feketéje .. hát tényleg! gyönyörű azért csak 10 bites panel. Ez nem akadozik pl mozgásnál nem zavaró a kép. sima egyenletes. A fényerő brutál. Az a baj hogy ebből a beszámolóból az jön le hogy sony fan vagyok pedig nem de nem lehet versenyeztetni se őket együtt komolyan. Persze sok az a 60e ft Én tudom meg is értem, engem ami zavar hogy nagy becsapás megy most a samunal ezzel a 2 tu szériával és a q60-al.... Nem szabad megvenni vagy ha megveszed nem olcsón ugye akkor ott még bőven kellenek kompromisszumok.... Sajnos.
    Testvérem is vett egyet Ő Nu71xx ről váltott csak ő 65" kategóriába ps pro val játszik rajta. Neki a véleménye az volt hogy eddig olyan volt mintha szemüveges ember szemüveg nélkül játszana." olyan dolgokat látok amik ott se voltak az előzőn.
    Szóval nem akarok senkit se meggyőzni ez persze csak az Én véleményem de nézzétek meg sajnos még pár db van a sony ból mert már nem gyártják MM ben akciós. Megéri.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák