Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz NB2 #4999 üzenetére

    "Gondolom nem mind bóvli kategória."
    Nem bizony, éppen ezért nem is írtam ilyet, még hasonlót sem. Azt írtam, hogy aki igazán jó képminőségű tévét akar venni, annak mélyebben kell a zsebébe nyúlnia.
    Az viszont tény, hogy mindegyik gyártó patikamérlegen adagolja az egyes modelljeibe a képminőséget és a szolgáltatásokat, hogy a kategóriák között meglegyen az érdemi különbség. Ami fejében többet kérhetnek a jobb képminőségű, fejlettebb példányokért. Ha ugyanazt tudná a 150000 forintos, mint a duplájába kerülő, azonos méretű, akkor senki nem venné a drágábbat.

    Egyértelmű, hogy amennyiben nincs baja, nem szabad lecserélni egy 4 éves Panasonic plazmát. Sajátom csak 28 hónapos, remélem, még legalább kétszer ennyit hiba nélkül elketyeg! Jelenleg nncs olyan TV, OLED sem, amire szívesen elcserélném. Illetve mégis van, 60 colos ZT60.

    (#5001) ^Boss
    A tévék Ultra HD felbontásúak, 3840x2160 pixellel. A 4K ebben az esetben megtévesztő, de kénytelenek használni, mert előbb került be a köztudatba, mint az UHD. Valamint a tévék fogadnak 4K felbontású műsoranyagot is.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák