Hirdetés

Aktív témák

  • Alastair'

    nagyúr

    válasz RootRulez #16779 üzenetére

    Felesleges ezeken a chipset kavarásokon állandóan vitázni. Egyszerűen nem értem miért kell mindig szándékosan, azért is ajánlani bele. A rendeltetés szerű működés semelyik esetben sem biztosított.
    1 hete raktam össze MSI P7N SLI Platinum lappal, direkt próba kedvéért egy rendszert. A 6850 működött benne. Kapott friss rendszert is, új drivereket. Az nvidia chipse driverét direkt nem raktam fel, csak amit a 7 rak. Megkapta a 11.6-os AMD Drivert is. A gép működött, de olyan várakozási idők voltak, már windows betöltés alatt is, hogy öröm volt nézni. Szinte mindent sokkal tovább töltött, mint normál esetben. Valószínű, ha nem a P45-ből veszem ki előtte a vga-t, és nem olyan dolgokat nézek meg rajta, amiket untig ismerek, és szinte tized másodpercre pontosan tudom, hogy mennyi idő alatt szokta betölteni, nem is veszem észre. Hozzáteszem, hogy nVidia kártyával tökéletesen működik a lap, normális betöltési időkkel.
    Teljesen ugyan ez volt a hibajelenség korábban az AMD chipset és nVidia párosításnál is.

    Ajánlgassátok nyugodtan, ha ki akartok baszni másokkal. Működni lehet, hogy fog, de a számtalan betöltési anomáliát nem teszi majd zsebre, az biztos.
    Azt is tudom, hogy ajánlani is egyszerű, miből tart odaírni, hiszen úgyis Ő fogja használni, nem te, hagy bosszankodjon majd valami kis hülyeségen.

    [ Szerkesztve ]

    Alister from Hell

Aktív témák