Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz katyilkadr #45147 üzenetére

    Nyomtatója válogatja, de alaphelyzet, ami a hasonló nyomtatók minimum 95%-ban működik, hogy fogsz egy csont üres FAT32-re formatált SD kártyát, rárakod a BIN-t. Nyomtató kikapcs, SD kártya betol, majd nyomtató bekapcsol. Némelyik nyomtató ilyenkor kirak valamit a kijelzőre, hogy frissíti a firmware-t, de van, amelyik csak simán sötét marad jó hosszasan. Ha végzett a frissítéssel, elvileg újra indul.

    Mondjuk van, amelyiknél külön könyvtárba kell rakni, van, amelyiknél át kell nevezni, stb...
    De mondom, nem ástam bele magam, hogy a te nyomtatódhoz keresgéljek konkrétumokat, de ahogy mondani szokták: "Google a barátod"

    Amúgy kijelző frissítéssel nem biztos, hogy előrébb vagy. Van, hogy nem frissítenek semmit csak, ha valami új feature kerül bele a firmware-be, ami esetleg új menüpontot is kap.

    De egyébként tényleg azzal járnál a legjobban, ha annak a firmware-nek - amit linkeltem - keresnéd a "fejlesztőjét" és kérnéd, hogy csináljon neked egy olyan változatot, amiben megemelte a hőmérsékletet. Az egy elég friss firmware és ott van hozzá mellékelve a kijelző firmware-e is. A github oldalon egyébként leírja a frissítés mikéntjét is.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák