Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • layerke

    aktív tag

    válasz itanczos #5437 üzenetére

    Mindenkinek:

    Nyilván adnak róla számlát, így eleve 27%-a az államé, valamint további járulékos költségek, mint tárolás, weboldal fenntartás, havi fizetés, nyereségadó, iparűzési adó, könyvelői díj, biztosítás, építményadó, stb stb. Ne menjünk ebbe bele legyetek szívesek, hogy ki mit mennyiért ad. Ennyi az ára és kész. Ha valaki kifizeti, akkor megvette, ha nem fizeti ki és külföldről veszi fehéren vámmal áfával, az is az ő dolga meg az is, ha adócsalóként átcsúsztatja a vám és áfa radarja alatt.

    Szeretném kérni, hogy ne erről szóljon a szakmai fórum, hogy azt hangoztatjuk mennyire olcsó a külföldi és mennyire drága a magyar, pedig az is onnan veszi. Persze, csak ő szeretne belőle megélni, mi meg nem. Tartsátok tiszteletbe azokat a vállalkozókat, akik megfizetik az adót és járulékot, mert nem mindenki tud multinál dolgozni..

    Nem akartam ilyen hosszúra se meg szemrehányóra se, egyszerűen csak gondoljatok bele, hogy vannak nem csak mercis meg béemvés vállalkozók, hanem kényszer vállalkozók is nagy számban, akik esetleg egyes egyedül próbálnak megélni és rengeteget dolgoznak, hogy ne csak az államnak jusson, hanem maradjon kenyérre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák