Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Bemásolom ide, amit másik fórumra is.

    "Ma megint bevánszorogtam vele a munkahelyemre, hátha lesz időm munka után foglalkozni vele. Közben tapasztaltam 1-2 dolgot.
    Az egyik ugye az, ahogyan indul, ami a korábbi videón is volt. Sok köszörülés, stb...
    A másik, hogy sokáig kell melegíteni. Addig gázhúzásra nem pörög fel, csak hallani a szívóhang változását és ilyenkor néha "kifúj" (berobban) egyet-egyet a kipufogóba.
    A harmadik az, ha már el lehet vele indulni, akkor sem megy többet 35-nél 1-2Km-ig, majd picit megváltozik a hangja és picit erőre kapva eléri az 55-öt. Viszont, ha tartom ezt a gázállást, akkor egy idő után előbb néha-néha, aztán állandósulva elhalkul és érezni is, hogy veszít az erejéből és lassul. Ha megállok, akkor alig akar megindulni és nem is pörög fel 6500 fölé elindulásnál.
    És jöjjön még egy adalék: Befelé jövet útközben megállok egy dohányboltnál egy kávéra. Ez kb. 5-10 perc. Innen elindulva gyakorlatilag pöccre indult. Ahogy elindultam meglódult de úgy, hogy már szinte vártam, mikor áll egykerékre. Pillanatok alatt elérte a 40-et. Jött egy piros lámpa, ahonnan viszont már megint csak alig akart megindulni.

    Félek, hogy ez többszörös hiba lesz. Szerintem kopott a henger/gyűrű (nem tudok kompresdziót mérni, mert nem sikerült afaptert szereznem a műszeremhez ilyen gyertyamérettel) és üzemanyag ellátási gondok is lehetnek még. Nem is a nyomástartóra gondolok, inkább kevés levegőre (szimering) és talán arra, hogy levegő is jut az ac-hoz a fektetett benzinszűrő miatt.

    Mi a véleményetek?"

    Annyi az adalék, hogy most itt gubbasztok mellette. Levettem a variót és üresen, szíj nélkül nyeleztem. 9000-et pörög üresen. Ha rakta a varió és a kerék a levegőben van, akkor kb. 8500 a plafon. Amire végképp nem jövök rá, az az, hogy miért lehet, hogy a kuplung csak akkor tapad meg, amikor a varió már elkezdett dolgozni. Mindezt úgy, hogy már a gyári 8g-os görgő helyett 6g-os van benne és a kontrasztból a Speedfightom erősebb kontrasztja van benne.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák