Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz Rivaul #68870 üzenetére

    Mondtam. Nem mindig a spiráknál ég ki.

    Más: Jó férfi emberhez méltóan ma jól neki ugrottam a sárkánynak. Átalakítottam a hengerfejet is egy érdekes házi megoldással: kettévágtam egy kínai hengert, majd ezt csavarokkal rögzítettem a hengerfejhez. Kifúrtam egy kínai dugattyú közepét, majd a tetejére ragasztottam 150-es csiszolóvásznat. Ezen és a lyukon keresztül átküldtem egy hosszú csavart és a dugattyún belül rátekertem egy anyát. A csavar túl lógó részét befogtam egy akkus fúróba. Na a dugót beletoltam a hengerbe a hengerfejig és móka indul. :). Gyönyörűen megformálta a hengerfejet.
    A képen nem a végleges állapot látszik, de majdnem.

    Aztán lementem a géphez mindent kiszedtem a blokkból. Csak a blokkot nem szedtem ketté. Kitakarítottam a járatokat, a fojtószelepet, membránt, injektort és a kompresszort is. Utóbbi új dugattyú gyűrűt is kapott. Beépítettem még egy olajpumpát és a csövét bekötöttem a szívócsonkba.

    Felraktam a hengert és a hengerfejet, de az injektort és a kipufogót majd holnap.

    Ilyenre illesztettem a hengert.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák