Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pgraph

    aktív tag

    válasz hegegabi80 #45451 üzenetére

    A C2-mben a már említett Gigabyte B450M DS3H + Ryzen 2400G + 16 GB Patriot Viper4 3000 Mhz RAM + Crucial MX500 m.2 500GB SSD + Bitfenix Whisper M 450 táp van. Alul van egy befújó 120 mm-es Nanoxia venti, a tápom 135 mm-es ventijét „használom” kifújásra.
    Mivel nem játszom, nekem nincs dVGA a gépeimben, úgyhogy ilyen szempontból szerencsés vagyok. Procit a gyári Wraith Stealth topflow-val hűtöm, 60 fok fölé nemigen mentem vele (fordulaton mondjuk kicsit süvít, de nem vészes). Az SSD-re viszont vettem egy bordát (amit még nem raktam fel), mert az kb. 40 fok alapjáraton és ha meghajtom, 60 fölé megy bőven. SSD topikban írják, hogy „no para”, de nem egészséges hosszú távon szerintem, úgyhogy kíváncsi leszek, az EK borda vesz-e le a hőfokból.
    Az Általad említett Realan E-D5 talán jobban meghűthető, abban van felül is ventihely, dVGA-s gépbe mindenképpen kell szerintem egy kihuzatoló venti is.
    Ahogy látom, kezdenek lassan normalizálódni az Intel processzor árak, úgyhogy a Metist még megkínálhatod egy jó kis 300-as sorozatú ITX lappal (pl. MSI H310i PRO), amivel elvileg a 9. gen. is fogható marad, és árban jóval emészthetőbb, mint az AMD-s ITX vonal.

    [ Szerkesztve ]

    „A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla

Új hozzászólás Aktív témák