Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor0610

    MODERÁTOR

    válasz sifarr #52356 üzenetére

    "Ami annyit tesz, hogy élete végéig fizetheti az előfizetés díját még akkor is, ha nem használná az előfizetést, mert egy új számmal másik flottába lépne be előfizetőként."
    Nyilván megteheti, hogy nem fizet, de átírni saját névre a tulajdonos (által írt meghatalmazás) nélkül nem lehet. Pont.
    "Ha benne van, akkor írd meg, hogy mely pontnál vagy pontoknál."
    Én biztos, nem fogok ÁSZF-et bogarászni. :N
    "Csak úgy bemondásra senki sem válhat számlafizetővé!!"
    Pedig de. Ha nem járult hozzá -tehát visszaélés történt-, akkor be lehet jelenteni, a Yettel ekkor megkeresi a tulajt (az előfizetőt), hogy töröltesse, írja át a címet.
    "a) az előfizetői szerződést sicc_innen is aláírta számlafizetőként. A szerződésben pedig szerepelnek a számlafizető jogai és kötelezettségei, a kilépési lehetőségek is.
    b) sicc_innen aláírt egy nyilatkozatot (formanyomtatvány), hogy vállalja a számlafizetést, és a nyilatkozatban szerepelnek a jogai, kötelezettségei, valamint az is, hogy miként léphet ki a számlafizetői státuszból."
    Nem kell neki aláírnia, semmilyen nyilatkozat nincs, de még csak jelen sem kell legyen. Mint fentebb írtam, olyan nevet/címet adhat meg az előfizető, amilyet akar. Ha vicceskedett/visszaélt az sdatokkal, arról szintén írtam visszább.
    "Olyan nincs, hogy az előfizető engedélye hiányában a számlafizető örökre fizetésre legyen kötelezett."
    Addig áll fenn fizetési kötelezettség, amíg a szerződés aktív. A Yettel nemfizetés esetén NEM a számlafizetőn hajtja be a tartozást, hanem az előfizetőn.

    Lehet, a témával átmehetnénk a Yettel topikba.
    Bocs, srácok! 😇

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

Új hozzászólás Aktív témák