Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • winben

    aktív tag

    válasz AMD Power #50 üzenetére

    Jelenleg flottában vagyok, 1400-ftot fizetek alaphangon, 14 ft a percdíjam minden belföldi irányba.
    Plusz ehhez jön 990 Ft-ért 500mb internet. További adatcsomagok már listaárasak (+5G 2761Ft, +3G 1972 Ft, stb).

    Tudni kell, hogy nagyon keveset telefonálok - amit telefonálok bőven kiváltható viberrel, hangouttal, skype-pal is. Mindemellett apám nevére lett kötve az előfizetés, így kb sosem tudok semmilyen ügyet intézni szükség esetén, mert nem is egy városban lakunk. Átiratni át lehet ami 5ezer ft és még engedélyt is kell szerezni a nehezen elérhető flotta tulajdonosától...

    Szóval azon gondolkodom, hogy lemondatom faterral a flottát és a Telenor MyChat tökéletesen megfelelne számomra.
    De. Mi a franc ez a havidíjas kártyás csomag? Feltöltöd x ezer ft-al a kártyádat és havonta vonják le a szolgáltatás árát? Ennek mi értelme? Ezt már én úgy ismerem, hogy számlás előfizetés.
    Viszont a számlásnál nem látok olyan lehetőséget ami biztosít alapvető telefonálást (ráfizetéssel nyilván) és fix 1-2G internet előfizetést - vagy van, és ezt hívják MyChat-nek?

    Továbbá, ha már a Telenor MyChatjénél tartok - azt írják, hogy korlátlan a viber is. De hanghívás esetére is? Továbbá egyáltalán engedélyezett a viber hanghívása mobilneten? A vodánál hallottam egy időben, hogy korlátozták direkt.

    Szóval várom véleményeteket, én a Telenor felé hajlok, mert az egész család telenoros + ismerem már a hálózatukat és stabilnak ismerem.

Új hozzászólás Aktív témák