Hirdetés

Aktív témák

  • anglergab

    addikt

    (#10851) chab7 A zöld kamera mod milyen formátumú (fixed sbf?)? Tényleg tartalmaz kernelt hordozó CG-ot is? A piros kamerásaknak más a kernelük Defy+ ROM esetén?
    Az is lehet, hogy a piros kamerásoknak tényleg más a készülékük.

    (#10852) Neck A BatteryCalibrate a zöld lencséseknek is megoldás? Vagy nekik szükséges fájl(oka)t (pl. battd) cserélgetni RootExplorer-rel?

    (#10856) yamahavale Mi szól a CM ellen? Nem biztos, hogy célravezető, hogy a kinézet alapján döntesz (felteszem ez is szerepet játszhatott a döntésedben). A CM kinézete is átvariálható egyébként, és igen stabil, igen nagy felhasználói bázissal rendelkezik, az esetleges bugok gyorsan javításra kerülnek, bár már határozottan egyre kevesebb van belőlük. Többször levonták a fórumban a következtetést, hogy a gyári (stock) és CM rom-ok mellett nincsen más -- ezekhez hasonlóan stabil, bugmentes -- alternatíva. Persze kalandvágyból lehet kevésbé ismert rom-okat telepíteni, csupán azért figyelmeztetlek, mert ha új számodra az Android világa, érdemes lenne nagyon stabil, széleskörűen megbízhatónak tekintett rom-mal kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák