Hirdetés

Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz Jaffa75 #16747 üzenetére

    Jaffa: ... és akit esetleg érint...

    Eddig a következőkről tudok "beszámolni"... :K

    SEA alapra tettem fel az xda-ról származó icsmiuidsj "hibrid" Galnet miui romot. Előtte CEE alapon volt minden, ez is, meg a miui-us is.
    A romból kiszedtem az összes GO cuccot és beletettem az ADW-Ex-et launchernek.
    Elölhátul wipe után rendesen elindult, semmi laggolás, meg FC, mint az elején a GO appokkal (saját rossz tapasztalat, sajnos ha nem ötödszörre csesznek ki velem a Go szoftverek, akkor egyszer se). A cpu értékeket smartass governor mellett a saját értékeimre állítottam, ha valaki kéri, szívesen elküldöm privátban, de ezek nem véglegesek.
    A rom valami félelmetesen vajsimán gurul a defyn, ezt úgy értsétek, hogy nem villám (persze a gyári froyomnál 2x gyorsabb), de baromi olajozott. Ebben szerintem 2 dolog játszik közre: az ADW-Ex és a SEA alap. Miért a SEA? Csak egy érzékletes példa: eddig a miui-us és ez a hibrid esetén is a kikapcsolás-reboot menü (power hosszú nyomás ugye) valami baromi röcögősen mászott le... most olyan simán csúsznak ezek a menük, mint nanocső a teflonon.

    Operamini is szalad, tulajdonképpen amit eddig megnyitottam, minden olyan simán működött, mint eddig soha.

    A benchmarkok tényleg csak egy jó játék... egyáltalán nem számít, ha jól fut a rom. Lacopapival is csak viccelődünk a Tutu, meg a kvakvarak eredményeken... jó, ha nagy az ellógás akkor jelent valamit, de 2-300 pontért nem mennék a Dunának.

    Az akkuról még nem mondanék semmit, mert hevenyészve töltöttem, ma este szokás szerint megy a töltőre, holnap kiderül estére, hogy számít-e valamit a SEA... már most mondom, hogy ha nem rosszabb, mint eddig (márpedig úgy néz ki), akkor nálam marad a SEA.

    Ha kihagytam valamit, kéretik szólni.

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák