Hirdetés

Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz tib78 #33336 üzenetére

    Persze... azért reloaded... a build propban is van jópár plusz (úgy tűnik be is vált... pl. a net tweaks)... beats audio is nagyon jó nálam legalábbis, szóval most ezt nyúzom és nincs hiányérzetem.

    ----------------------------

    (#33339) Joke21

    Domerator: Tegnap felraktam a domiui reload-t, bár picit azért még belepiszkáltam. Egy-két észrevétel: Miután elindult a telefon egyből nyúlnék a lockscreen feloldásához, jó esetben csak eltököl még vele egy jó darabig, rossz esetben újraindul. Tegnap pl a bootképernyőtől kezdte újra, tehát nem teljesen indult újra.

    Az első boot, vagy reboot után a lockscreen ilyen lusta nálam is, várni szoktam 10mp-et és rábökök... akkor rezzen és utána megy... DE ez csak reboot után van, folyamatos használatban tökéletes.

    A beállított vsel értékeken használom, ami jóval több, mint amin én általában szoktam. (Mondjuk ez annyira nem zavar, olyan sűrűn nem indíthatom újra.)

    Szándékosan magasabbra tettem a vseleket, hogy ne legyen hotboot, reboot, vagy bootloop probléma. Állítgasd kedvedre a boot menüben. Ha megvan a telódnak kényelmes érték, akkor root explorerrel át is írhatod a bootmenü config fájlt. Magamnak sem annyi, mint a publikus verzióban, én is lejjebb vettem őket.

    Viszont ami zavart: első töltés, teljesen lemerítettem. Rádugtam töltőre és bekapcsoltam kicsivel később és úgy töltöttem. (Kell, hogy ébresszen.) Láttam, hogy tölti. A fura meglepetés reggel ért. Még mindig töltött! Lehúztam töltőről és ugyan úgy 9%-n állt, mint este mikor felraktam. Újraindítottam és megjavult, 99%-n állt. Kicsit fura és nem is a legjobb így, remélem következő töltésnél nem lesz ilyen.

    Hát ez tényleg fura, de nem tudok rá mit mondani, mert nálam ilyen nem jelentkezett (sőt azt kell mondanom, hogy soha semmilyen romnál nem volt efféle anomália). :F

    Egyébként egész jól szalad.

    Azt tudom... nálam is :C

    Egyébként szabad tudni mit piszkáltál? :U

    [ Szerkesztve ]

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák