Hirdetés

Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz zsirfecske #3961 üzenetére

    Nincs mit, majd még csinálgatok ha lesz időm, csak most 2 napja úton vagyok, most érkeztem haza. Az akksi sincs még kalibrálva. Bár így is Eger-Nyíregyháza között (2,5 órás út) végig AngryBird meg Soduku + a wifi is ment végig hátha talál netet valahol, meg egy szakaszon a Maps-ot is nézegettem - 85%-ról 50%-ra esett, majd vonat Kisvárdáig (bő fél óra - közben mobilnet (wifi szintén nincs kikapcsolva, még ha nem is használom). 36% most és ahogy említettem nincs kalibrálva az akksi. Tehát az összesen 6 órás utam alatt (várakozási időket és az Eger előtti rövidebb buszutat a Mátrából nem részleteztem külön) kb 4-5 hívást kezdeményezve a fenti folyamatos használat mellett ennyit bírt reggel levéve a töltőről. Most még nyomkodnom is kell mert nem merült le teljesen hogy éjjelre töltőre tegyem kikapcsolt állapotban. Ja, és a buszon végig 30 fokban utaztam, izzadtam én is rendesen nem csak a telefon, ami szintén jó meleg volt (akksi ugye ilyenkor jobban fogyaszt).

    Lassan amúgy egy hetes a telefon, és egyre jobban kedveljük egymást :)
    Meglesz a kalibrálás, aztán felkerül a Zagg (amihez szintén ajánlják a legalább 12 órás kikapcsolt pihentetést) és elkezdem majd használni is nem csak "berhelni" :)

    A CM7-tel kapcsolatban senki nem tudott még tuti választ adni, így számomra még mindig a gyári JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE feltétele utáni a legutolsó nightly kerül fel (term. a kötelezö dolgok mellett: root, 2nd init). Aztán ha van újabb nightly akkor megy update-el fel az is. Most is tegnap esti van fent + a gapps is felkúszott már amiben új market van (nekem ez a kinézet jobban is tetszik.)
    Semmi különbséget nem találok egyébként ha előtte akár az rc1v2 akár a boot179-es romokat is felteszem. Kernel, baseband stb minden ugyanaz, a porgramok is. Tehát továbbra sem tudom kell-e egyáltalán az rc1v2 előtte, vagy mi az ami abban benne van és a nightly-ban nincs. Ha valaki tud róla miért is kellenek a nightly előtt, akkor informéljon legyen szíves.
    Viszont így hogy kihagyom ezeket, talán kicsit gyorsabb és stabilabb is. (Quadrant is 2400-2500 pont között mutat) Még semmi hibát nem véltem felfedezni ami ne user error lett volna, vagy ne olyan pillanatnyi programhiba ami bármilyen telefonon vagy sz.gépen elő ne fordulna és egy program újraindítás, egyes esetekben egy reboot meg ne oldana.
    Szóval én amondó vagyok, ez így már elég stabil rendszer.
    Na megyek és merítem a Defy-t hogy újra tölthessem ;)

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák