Hirdetés

Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Shyciii #43154 üzenetére

    Ez már amit írsz ízlések és pofonok kategória, hiszen én nem látom szebbnek a csicsás iui stílust. Sőt, én a fekete alapon fehéren virító betűket is jobban látom kint napon mint a fehér (azaz a nap miatt szürke háttéren a fekete betűket).
    A lockscreen az a defy-n egyenesen felesleges, hiszen csak plusz mozdulat ahhoz hogy elérd a képernyőt. Zsebben meg ha feléled nem nyomódik el hiszen nincs fizikai gombja sem menü sem navigáló sem okézó. (Hiába fogja valaki azt mondani hogy aktivizálódik az érintőképernyő, én még nem tudtam reprodukálni hogy textilen keresztül vegye a "testjeleimet") És van aki még ezt a képernyőt is csicsázgatja - lelke rajta.
    CM statusbar ocsmányságra meg annyi hogy már kismillió éve írtam/linkeltem róla hogy van egy ún. gingerblur téma, amitől a gyári 2.3 rom kinézetűvé válik minden (ezek a gombok is) és akkor az a minimális csicsamicsa is megvan ami szükséges ennek a romnak, hogy egyedi motos, és ne szimpla cm kinézete legyen.
    Szóval nálam még ezek fényében is marad a CM mint referencia.
    (Átbarkácsolt romok meg nagyon nem játszanak, mert miért is lenne jobb ha egy alap romot valaki átszab magának és használjam azt valami fantázianéven - esetleg még szabjam is tovább mert pont nem jön be az a kinézet/program/beállítás amit átszabott benne magának, inkább mint hogy használom az alap romot és azt a magam igényére szabom).

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák