Hirdetés

Aktív témák

  • Narxis

    nagyúr

    válasz polcsa #49347 üzenetére

    Nekem abszolút más a tapasztalatom, szerintem baromi smooth lett. Mondjuk én sbf flashről kezdtem mert előtte hiába wipe dataztam csomó bajom volt vele és biztos vagyok, hogy azért mert több ROM-ot kipróbáltam és a wipe data nem töröl fullosan.

    Aroma installer baromi jó, gyakorlatilag egy csomó appot kukáztam így első indításnál már 320MB szabad RAM-om volt. LauncherPro-t én bottal se piszkálnám(bocs ha megbántok vele valakit), Holo Launcher-t használok és telepakolva widgetekkel is rohadt gyors és 16MB-ot fogyaszt, MIUI Launcher-t választottam aromában de System Tuner Pro-val fagyasztottam, a gyári keyboard-ot is fagyasztottam és SwiftKey van helyette.

    Governor-ba nekem boosted van beállítva, cpu-t hagytam 1GHz-en és sio kernel scheduler van de ha valaki bootmenüből állítja akkor fel kell tenni a fix-et mert onnan nem kapcsolja be alapból.

    A search-höz fel kell tenni a google search-öt, nem?
    Akku kijelzés sajnos nekem nem számít mert 3600-as utángyártott akkut használok és egyik ROM-nál se tudták megcsinálni, hogy jól írja ki a töltöttségi szintjét, azt szoktam nézni, hogy mikor töltöttem utoljára. De amúgy se volt rossz amikor rendes akkut használtam, sztem nem kicsi, de ízlések és pofonok. :)

    Thanos was right.

Aktív témák