Hirdetés

Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz Moon_Walker #9727 üzenetére

    Köszönöm az infót. Eddig abban a tévhitben éltem, hogy a Defy-nak van a világ legjobb HD kamerája, de erre jöttél te, alászállá vala, és megosztottad velünk az igazság eme szeletét.

    Hurrá!

    Igen, tisztában vagyok vele, amit leírtál. Igen, vannak telefonok, amelyek jobb felvételt készítenek, és vannak, amelyek rosszabbat. Igen, ez a mobilarena fóruma, azon belül a Defy topic. Ezért is hasonlítok Defy felvételt Defy felvétellel. Eddig tudtál követni? Na most, ennek a fostubusnak ki tudtuk nyitni a 720p módját, és azt nézegettük, hogy egymáshoz képest milyen.
    Ha igazi 720p élményt akarok, veszek magamnak egy rendes kamerát.
    Azonban a felvételek néhány embernek biztos hasznosak arra vonatkozóan, hogy feltegyék-e a Defy+ ROM-ot, avagy sem. Mira biztos amellett döntött, hogy nem. Lehet mások úgy döntenek, igen.

    Higgadtam kérdezem mind a kettőtöket:
    Mi a fene problémátok van ezzel?
    Ha nem akarsz 720p módot a kamerába, nem teszed fel a romot, és cső.

    Mellesleg képzeld el, nekem (is) volt a kezemben rendes HD kamera, profi fényképezőgép is, tudom, hogy mi a különbség. Köszönöm, nem kérek infókat arra vonatkozóan, hogy az miért jobb.

    Szerk: Mira, grat a smiley-hoz. Nagyon ideillő, és felnőtt reakció.

    Szerk: Tudom ajánlani, hogy menjetek el minden nagy mobilgyártóhoz azzal az ötlettel, hogy ne gyártsanak kamerás mobilokat, mivel úgyis használhatatlan. Mindenki vegyen fényképezőgépet. Biztos tárt karokkal várnak majd.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Aktív témák