Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Winne #17036 üzenetére

    A második okot teljesen megértem, de az elsőt nem. A fidesznek ezért lett 2/3. Persze megnyerte volna úgy is, ha te, én és még kb. 1 millió ember elment volna, aki így gondolta, hogy 1 szavazat nem ér semmit. Csak nem lett volna meg 2/3. A nagy gond az, hogy meg lett és úgy tudott alkotmányt módosítani, hogy mindent megváltoztatott. Jogkörüktől megfosztott alkotmánybírák, saját pártból köztársasági elnökök, akik mindent aláírnak és még sorolhatnám.
    A külföldi magyarok szavazati jogáról és a levélben történő szavazásról már nem is érdemes beszélni. Egyszerűen nonszensz, hogy olyanok szavazzanak, akik nem is itt élnek, adóznak stb. Lackó nehogy félreérts :R nem arról van szó, hogy nem tisztelem a külföldre "szakadt" magyarokat, de ezek évtizedes dolgok sajnos a történelem így hozta. Ezt visszacsinálni nem lehet. Gondolom a legtöbb magyar, aki kint él ezt már elfogadta vagy nem is törődik vele, hiszen, ha nagyon akart volna, akkor vissza lehetett volna jönni. Sokan meg is tették és élik világukat itt. Ettől függetlenül a kint élő magyarok még ugyanolyan magyarok, de mégis ahhoz az országhoz tartoznak gazdaságilag és ott boldogulnak, adóznak, dolgoznak, tehát ott szavazhatnak, hogy változást hozzon vagy sem a szavazatuk.
    Csak egy példa az oktatás "reformjáról". Az általános iskolákban kötelező 16.00-ig lennie a gyereknek.
    Felkel a gyerek 6-kor már 7 éves korától, mert nekünk meló, majd 7-től 16-ig ott kell lennie.Az 9 óra basszus, annyit a melóban sem vagyok, ha nincs túlóra. Hazaérek 15.20-kor és 16-kor menjek a gyerekért, persze szülői engedéllyel elvihetem, ha előre bejelentem és az igazgató helybenhagyja, amúgy nem vihetem el, hát elmennek a retkes q.va anyjukba. Most azt csinálom, hogy beírom 1 hónapra, hogy minden nap 15.30-kor elviszem a gyereket, mivel tudok vele tanulni 17-ig, majd eszik valamit azt viszem edzésre és ott lesz 19.30-ig.
    Erre fel még bevezetik a kötelező hittant/erkölcstant. Mi a lófa..t képzelnek, ha nem akarja a vallást megismerni ne kelljen már kötelezni bármilyen baromságra. Erkölcsileg meg a szülő felelőssége, hogy milyen lesz a gyerek. Ezt egy órán se fogják megtanítani főleg a bantu céknek :W
    Ez már a diktatúrába hajlik, ami itt van ebben a retkes országban. Hú, de felqrtam magam :(((
    A legrosszabb, hogy nincs választása az embernek. Az tuti, hogy elmegyek szavazni, ha más nem telehányom a fülkét és x-et teszek valakire csak ezekre a ci..nyokra nem.

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák