Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz busman #29887 üzenetére

    Nekem ez a 2. jobban bejött.

    Hyper: mindig csak a társadalom kritika! :D Nem az, hogy nem értettem, de sohasem úgy ülök le egy sorozat elé, hogy "barib@szásra" számítsak. :D Plusz sohasem akarok már este morfondírozni azon, hogy milyen sz@r a társadalom, amiben élek, mivel tudom, hogy az. Általában egy ilyenen nem tudok kikapcsolódni, nem is nagyon érdekelnek az ilyen témák.
    Anno N4gy F3ró is megénekelte az Én is egy kicsitben, amit megénekelt, és nézd meg most hol tart. :D :D
    Ráadásul valahogy a Jackass disznós jelenete jutott róla eszembe, ami nem baj... csak a disznós jelentről átkötöttem a vulkános jelenetre, ami vacsora közben... :D :D

    Radi8tor: igen.

    Köszi a gratulációkat! Fel nem tudom fogni, hogy egyes webshopokban egy 100-sal többe kerül ugyanez az óra és lehet olyan, aki megveszi.
    Azt sem értem, hogy az MM-nek miért kell 6-10 nap ahhoz, hogy kiküldjön egy TV okosítót, amit a SkyShowtime miatt rendeltem. A szája persze sír, hogy kicsinálja őket a Temu, amiről én mondjuk speciel sohasem rendelnék semmit.

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák