Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    16 óra alatt nem tetszett meg, akkor minek erőltessem? Ezt miért nem lehet megérteni? Látok egy csajt és nem tetszik biztos nem fogom kerülgetni 2 hétig, hogy majd csak jó lesz ;)
    Különbözőek vagyunk én 6-7 évig csak wart toltam 2 csapattal, engem jobban érdekelt ez a vonal. 1 hónapja meg már nem is játszom és őszintén kedvem sincs hozzá.
    Én mindig a kihívást kerestem és ezt nem a challengekre és egyéb baromságokra értem, mert ezzel tették tönkre az egészet. Miről is szól az egész?
    MOAB-ra gyúrás, minél lehetetlenebb helyekről késsel eltalálni az ellent, minél több szarság behívása stb. Persze, hogy nem a feladatot csinálja senki. Félre értés ne essék nem a mi "kis" csapatunkról írok, hanem összességében a pub játékosokról.
    Sajnos a pub erről szól manapság. Ennek következtében lett ilyen, mert a barom állat nem ffa-ra megy, hanem dom, dem, sd, hq-ra és ezzel tönkre is teszi a játékot.

    Mit lehet ez ellen tenni? Szerverekre járni vagy bérelni. A bf is erről szól, ezért nem értem miért hasonlítjátok össze a lobbys rendszerrel. :( Egyértelmű, hogy nem fog sok csaló felmenni egy olyan szerverre, ahol admin van. persze, hogy nem sok csaló van böfben.

    Könyörgöm ne vegyétek már személyes sértésnek, ha véleményt írok róla. Ez nem a bf topic, hogy istenként néznek a játékra és akinek ellenvéleménye van az egyenesen az ördögtől való. :U
    Én senkit nem akarok győzködni, de akkor átfogalmazom nehogy megsérüljön az érzékeny lelketek. Az mw3 hígfos a bf3 meg egyszerűen szar. ;]

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák