Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • killbull

    aktív tag

    T16000M sokkal jobban megéri ár érték arányban. A gumimembrános gombokkal kapcsolatban 5 meg 10 éves billentyűzeteknek amik gumimembránosak sincs bajuk. Joystickot nem nyomkodod annyit mint a billentyűzetet.

    Én a T16000M et fél éve használom és az hogy a Hotas Warthog vagy a VKB vagy a Virpil mondjuk tud 2x akkora felbontást a hall sensorával sztem nem akkora plusz. Egy 10 es curvature szimulátorban bőven jó még kötelékezni is. Max annyival lehetnek jobbak hogy azokhoz nem kell curvature.

    Viszont a Hotas Warthoggal kapcsolatban elég gáz 100 000 ft + ért pl az hogy darabjaira kell szedni meg kitisztítani ha elhasználódik benne a zsír, míg a T16000M nek max a tövénél kell megkenni amihez nem kell szétszedni. Hotas Warthoggal kapcsolatban sok ismerősöm pl panaszkodik hogy néha érzékeli a joyt néha meg nem. Vagy alapból hibásan vette meg és hetekig kellett szenvednie a boltal hogy cseréljék. (nem volt jól kalibrálva egyébként) míg valaki nem segített neki hogy töltsön le hozzá kalibráló programot, maga a bolt se értett ahhoz amit árult.

    Ilyen hibákat nem kéne gyárilag ennyi pénzért.

    [link]

    Vagy kompletten kezd azzal hogy szétszeded és lecsiszolod a sorjákat a gimbalról mert súrol a fröccsöntött hibák miatt.

    [link]

    Vagy gondol egyet és 3 év után eltörik a nyaka rendeltetésszerű használat mellett.

    [link]

    Nem értem a VKB t meg a Virpilt miért nem képes jobb ellátottságra olyan szinten hogy akár itt magyaroknál is bemész egy boltba vagy nagyobb internetes áruházban magyar garanciával amit ők intéznek lehessen vásárolni...

Új hozzászólás Aktív témák