Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    válasz vidocq #6027 üzenetére

    Na, erre a beírásodra kénytelen voltam én is visszaolvasni, mert kezdtem kételkedni az emlékeimben :U

    De jól emlékeztem, az akkori kérdésre válaszolva egy új fejlesztésű (piros-arany) Sandisk Extreme Pro kártyát javasoltunk megvételre (az általunk már sokszor kipróbált forrásból).

    Erre írtam, hogy augusztus óta nem fejlődött a technika, gyakorlatilag jelenleg is ez a leggyorsabb kártya az UHS-I (és nem a hibásan UHS3-nak nevezett) kártyák piacán. Ennél gyorsabb kártya csak a ténylegesen UHS-II kompatibilitású kártyák között létezik, de azt nem tudja kihasználni a géped! (mert ahhoz több fizikai érintkező lenne szükséges a gép kártyafoglalatában, ami nincs benne)

    Szóval gyorsabb kártyát ha akarsz, se tudsz venni :) A kérdés inkább úgy merülhet fel, hogy nagyobb kell-e. Ha tényleg sok 4K-s felvételt készítesz, akkor esetleg megfontolandó egy ugyanilyen típusú, de 64 GB-os kártya megvásárlása :R

    (Illetve a 64 GB-os kártya helyett 2 db 32 GB-osat is szoktunk ajánlani, ha valaki tart a kártyameghibásodás miatti adatvesztéstől, ha két kártyára veszel fel, akkor csak a felvételek fele tud sérülni egy kártyahibánál.)

    [ Szerkesztve ]

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák