Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz 4Grider #104876 üzenetére

    Korábban egyik fórumtag írt egy hasonló hibát, ezért gondoltam valami hiba lehet. Persze ráfeszülök, amikor nem tölti be a weboldalakat, nem tudunk tv-t nézni, vagy PS-en játszani. Itt nincs más net. Amikor megigazítjuk, akkor fél napig teljesen jól működik.

    "Ez egyértelműen hálózat konfiguráció."
    Úgy állították be központilag, hogy a leggyengébb B8 kap prioritást?
    4 cella érhető el, abból 3 jó, akkor miért megy rá pont a 8-ra és sokszor egyedül csak arra, miközben annak a leggyengébb itt a jelerőssége is? Amit korábban elküldtem képet privátban, azon is látszik a B8 sugárzási iránya ellenkező irányba van állítva. Csoda, hogy a Router látja. Miközben a 3, 20 csatornák sugárzási iránya mutat a legjobban a házunk felé.
    Ez a Router 3 csatornát tud összevonni, mégis sokszor egyedül a B8-ra áll rá. Beállítás után egész éjjel jó volt reggelig, aztán nappal megint átcsatlakozott a 8-asra, csak mellette még maradt a B1, vagy B3.

    Miért nem lehet a ZTE-ben prioritást állítani, vagy lefixálni mikre csatlakozzon? Egyszerre csak 1-et enged a sávválasztásban és a zárolásban is.
    A Scriptben tudok megadni többet, de nem tartja meg. Router igazítás után magától csatlakozik 1+3+20-ra, ezt az értéket beírom a Set 4G-hez, akkor azonnal átvált az egyikre, többnyire a B20-ra és ledobja a többit, aztán kis idő után csatlakozik még a B1, vagy B3-hoz, de 3 csatornára már nem áll vissza magától.

    Olvastam a témában külföldi fórumokon is és sokan állítanak be fix csatornákat, csak nem tudom ezen hogy lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák