Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy milyen számon és milyen almenüt kéne választani ha fel szeretném mondani a mobilnet elöfizetésemet (huawei stickes)?
    Mert már szét vet az ideg.Tegnap bementem az üzletbe mondom minden papirt magammal viszek aztán a kiskezicsókolom kibogarázza belöle a nekivalót és aláirom pár helyen aztán elfelejtettük egymást.

    Erre aztmondja, hogy csak telefonon lehet felmondani.Na már itt befontam a szemöldököm, hogy miaz hogy személyesen az üzletben nem lehet felmondani valamit, inkább csak szóban amit bárki megtehetne az én tudtom nélkül is .
    Hazamentem elökészitek minden papirt felhivom a 1220at. a gépi hang elkezd csacsogni kivárom mig eljut odáig hogy nyomkodhassam a menü számokat. nyomok egy 9est majd azon belül egy 0-át (ügyintéző kapcsolása) erre elkezd zenélni, majd a gépi hang mondja hogy elöreláthatólag 2 perc mig kapcsolnak, mondom oké kivárom ,letelik az idő még semmi erre ujra a gépi hang hogy kérek e visszahivást, mondom naná fogyjon a ti pénzetek hamár ennyit szopattatok.Na azóta is hivnak vissza.
    Tegnap 4/4-ed orán keresztül töbször probálkoztam és ma is semmi eredmény.
    Hogy a pi..ba lehet visszamondani ezt a szart náluk?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák