Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • radio100jozs

    őstag

    Nekem most ez van a számlámban a lassan lejáró Hipernet Home L csomaghoz:

    A hûségidõ lejárata után tarifájának és szolgáltatásainak feltételei változatlanok maradnak.
    Értesítjük, hogy számlája plusz információkat tartalmaz szerzõdése hûségidejének lejáratáról, a szerzõdés határozatlanná alakulásáról és az azzal beálló változásokról. Emellett egy javaslatot az Ön jelenlegi tarifája alapján Önhöz leginkább illeszkedõ új tarifacsomagról, melyet lehetõsége lesz igénybe venni. Amennyiben új készüléket vásárolna, az alábbi ajánlatot tudjuk Önnek kínálni: Hipernet Home L csomag 2 év készülékhûséggel, melynek havidíja 6570 Ft; E-komfor csomaggal. A havidíjba foglalt adatkeret belföldön 100 GB, 1. roaming díjzónában 5,5 GB. SMS díj: 42,50 Ft. E-komfort nem
    teljesítés díja: bruttó 1000 Ft. A tarifacsomag részletes feltételeit az ÁSZF vonatkozó Díjszabás mellékletében találja. Az ajánlat a hûségidõ lejárata után érvényes, amennyiben az a szerzõdéskötéskor még értékesítés alatt áll.

    Na már most a díjról nem beszél a kiemelt mondatban, azaz a -20%-nak lőttek, ez majd 1314 Ft/hó többlet költség, és + 819 Ft éjszakai 100 GB is fizetős, és még bukom a havi 2490 Ft My TV Start+HBO GO opciót is. Ez így alapból havi 4623,- Ft többlet költség.

    Ha aláírok +2 évet, akkor "csak" a 20% kedvezményt, meg a MyTV Start+HBO GO opciót bukom. Ráadásként készülék nekem nem kell, készülék nélkül meg nem értem miért nincs 1 éves hűség opció a Telenornál???

    Így most az az esélyes, hogy nem kötök újabb hűséget, és leviszem a csomagot az M-es 50 GB-ra 5330-ért. AZ éjjeli keretből 2 GB max, ha elfogy, a nappali 100 GB-ból meg jó, ha 25 GB maximum, de átlagban 15 GB megy el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák