Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clapaucius

    tag

    Hatalmasat csalódtam a Telenorban a minap...

    Szerettem volna egy előfizetéses telefont venni, de nem lehetett mert "feketelistán" vagyok... Ezzel nem is lenne gond, ha lenne tartozásom.

    Itt jön a csavar.
    kb 1 óra telefonálgatás után végre elárulták, hogy 1999-ből van 42.000 ft "tartozásom", amit a céges telefonom jegyez. Ez mind szép és jó...csak...nos.. 9 ÉVES VOLTAM EKKOR !?!??!?! Még egy jó óra telózás után sikerült kiderítenem, hogy apukámnak van tartozása, aki 1999-ben meghalt...(teszem hozzá, ez őket abszolút nem érdekli, még fel voltak háborodva amikor igazolni akartam a halálát).

    Egyszerűen nem néztek utána olyan alapvető információknak, hogy a tartozó fél születési éve, anyja leánykori neve, ilyenek. Ebből azonnal kiderülne, hogy nem egyezik a két fél. Mondogatták, hogy egy név alapján nem lehet ezt leszúrni, mégis csak egy nevet néznek sokadszorra is és semmi többet. Szüleim elváltak, szóval öröklési viszonyban sem vagyunk.

    Mit lehet ilyenkor tenni?! Süket füleket kapok, meg azt hogy "igen, ilyennel még nem találkoztam"

    NAGYON PIPA VAGYOK !!! Gyalázat.

    kb 1 perces procedúra lenne leszűrni, hogy az nem lehet én, mivel 9 évesen nem kaphattam még semmilyen előfizetést, ez tény.

    Így most egyik szolgáltatónál sem kapok telefont, mert feketelistán vagyok.
    És nem látom, hogy intézkednének... SZÁNALMAS TELENOR!!

    Bocsánat akit ezzel megbántottam, de ha vele csinálnák ezt a nem kellemes procedúrát, hasonló véleményen lenne az illető...

    [ Szerkesztve ]

    ....

Új hozzászólás Aktív témák