Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bugizozi

    őstag

    Sziasztok!

    Adott egy HP DL380p G8 szerver. Korábban produktív környezetben működött alaplapi Raid-del (P420i), 8 db 2,5" vinyóval. Bevirtaulizáltuk és mentő szervernek szeretnénk használni, ezért tettünk bele plusz memóriákat, egy Raid kártyát (P420), egy LSI SAS kártyát és egy 10 gigás hálókártyát. Régi diszkek ki, helyettünk 12 db 2 TB Seagate került bele, 6 db az egyik Raid kártyán, a másik 6 db a másikon.

    Eme művelet óta 100 % -on pörgeti a ventiket a masina :F Firmware-t frissítettünk rajta, amivel azt értünk el hogy nem egyből süvít, hanem bebootol a oprendszer és 10 perc alatt folyamatosan szép lassan éri el a max fordulatot.

    Ami eddig próbáltunk: HP custom VMware ESXi 6.5 U1, sima VMware ESXi 6.5 U1, Ubuntu 16.04 desktop oprendszert, mindegyikkel ugyanez a helyzet így gyanítom nem driver problémája van. Ha belépek a BIOS-ba és ott hagyom akkor halk, 50% mennek a ventik. BIOS-ban letiltottam az utólag belerakott RAID kártyát, az se segített. Korábban ilyen hibaüzenet volt az iLO-n, de ez a Firmware frissítés óta nincs: POST Error: 1717-Slot X Drive Array - The Following Drive(s) Are Reporting an Overheated Condition:

    Megpróbálom még hogy kiszedem az utólag berakott kártyákat egyesével, de gondoltam ha addig lenne valakinek valami épkézláb ötlete azt megköszönném :R

    VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

Új hozzászólás Aktív témák