Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz EmberXY #136603 üzenetére

    Ugyanez volt velem a nyáron, a harmadik ilyen visszahívásnál kérdeztem meg, mégis ki kereste az én számomról, akkor derült ki, hogy OTP csalók próbálkoztak. Igen, külföldi Voip szolgáltatón keresztül tudják a számod "használni" (valójában csak úgy látszik mintha arról hívnának). Amit én tettem, és azóta (tudomásom szerint) nem fordult elő ilyen az én számommal:
    - Bejelentettem a Telekomnak, pár nappal később technikus keresett, és rakott egy korlátozást a számomra, hogy külföldről tiltják. Ha itthon vagy ez nem probléma, de ha közben kimész külföldre akkor nem fogsz tudni haza telefonálni. Ezt egy hétig tartották fenn, én itthonról semmit nem vettem ebből észre, 1 hónappal később mikor kimentem pár napra Romániába semmi problémám nem volt.
    - A Telekom kérte, tegyek feljelentést a rendőrségnél. Ezt ügyfélkapu segítségével online megtettem, másnap felhívtak a rendőrségtől hogy egyeztessük a történteket. 1-2 héten belül az eljárást megszüntették, mivel nem történt (tudomásom szerint) tényleges átverés, megkárosítás, bűncselekmény. Viszont legalább van nyoma, hogy ha egy ügyben előkerülne a számom, akkor hamar tudom tisztázni magam.
    Azóta nem hívtak "vissza", szóval reményeim szerint ez megoldotta a problémát. Viszont van akinél ez odaáig fajult, hogy számot kellett váltania. Javaslom te is hívd fel Telekomot, és ha lehetőség engedi majd ők korlátozzák, és akkor nem fogják tudni használni a számod. Gondolom ha pár napig mindig visszapattan a te számoddal próbált hívás akkor mennek tovább másik számmal, de legalább neked nem lesz problémád vele.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák