Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz szabonagyur #139721 üzenetére

    Az biztos... A gyerekeken és időseken túl jellemzően az a kategória használja, aki ha meg is tehetné az előfizetést, egy fillérrel nem áldozna erre többet, mint feltétlenül szükséges. Az előfizetésnél meg szerintem a nagy átlag tiszta haszon a szolgáltatónak, mert a korlátlan netnél maximum 20--30 gigát használ. A KÜF BUMM ezért lett baromi jól eltalálva, mert az az 50 GB sokaknak korlátlan szint, de sokkal alacsonyabb áron.

    Nekem van egy feltöltős dominom és tudatos felhasználással nagyon jól kordában lehet tartani a díjait. Van egy korlátlan adatkártyám, szinte minden azon át megy, így legrosszabb esetben sem lát a Telekom 10--15k-nál többet évente, gondolom más feltöltős ügyfelek még ennyit se töltenek.
    Az én elvem az, hogy a korlátlan net minden bájtját nem lehet kisajtolni, viszont ezért hajlandó vagyok úgy is fizetni havi 6500 pénzt, hogy esetleg 3--4 gigát használok el. A telefon rész viszont abszolút olyan, hogy nincs az a csomag, ami gazdaságos lenne maximum 50--100 perccel havonta, de jellemzően a 100 sincsen meg.

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák