Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Something_ #16321 üzenetére

    Szerintem éppen 360 pontod van, és nincs hiba a rendszerben. ;)
    A másik feltétel a minimum idő kritérium, melynek lényege, hogy legkorábban a 8. hónapban lehet valaki aranykártyás.
    Aztán még vannak olyan kis apróságok, miszerint ha a havi egyszeri vizsgálat idején van lejárt számlád, akkor a kintlévőség miatt marad el a váltás, és majd jövő hónapban meglátjuk. (Frenky25 mennyire fizeted időben a számláidat?)

    polonic
    Az új előfizetőktől annyiban térsz el, hogy figyelembe veszik a T-Home "múltad".
    Ha már buktató, a számhordozást (a rendelést követően) személyesen kell elindítanod (egykapus) vagy bevinned a Telenor-tól postán kapott jóváhagyási nyilatkozatot (kétkapus). Ezt érdemes T-Pontban intézned (WebShop jogosultság miatt). Feltétlen emeld ki, hogy WebShop rendelésed van, és add meg a rendelési azonosítót. Tehát ami buktató szokott lenni, hogy a kolléga rögzíti a számhordozás adatait, de a WebShop-ban nem "löki tovább" a rendelést, így az nem jut el a Házhozszállítási csoporthoz, ezért áll a rendelés. Ha nem hívnak 3 munkanapon belül, kezdj el gyanakodni. :B
    Ja és a T-Mobile WebShop-ban nem tudod beváltania T-Home pontjaidat, ha nincs még T-Mobile hívószámod (amivel beléphetnél, illetve előtte össze is regisztrálták a T-Home-mal).
    A többit Nietzsche_ már leírta. :)

    icons
    Erre gondoltál?

    szerk.:
    polonic
    Ha csak "simán" számhordozol, és utólag vennél készüléket a meglévő előfizetéshez, azt csak fél évvel később tehetnéd meg (készülékváltás formájában), tehát ha szeretnéd a 10% kedvezményt, WebShopon végezd el a számhordozást! (ez az "új" szabály most április 1-től lett bevezetve).

    A Telenor egyébként nem ad ki ügyfélszolgálaton jóváhagyási nyilatkozatot (ez a kétkapus mószer), hanem kipostázza. Én úgy jártam, hogy bementem, mert tudtam, hogy már megváltozott a személyigazolvány számom, átírták, majd közölték, hogy jöjjek vissza holnap megigényelni a nyilatkozatot, mert éjfélkor megy át a módosítás, és lehet, hogy még a régi adatokkal adnák ki, ha most igénylem... Másnap inkább a T-Mobile-hoz mentem, és elindítottam az egykapust (mivel előző nap megerősítették, hogy nincs akadálya a hordozásnak).

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák