Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbeee01

    tag

    válasz 1430 #17531 üzenetére

    (#17531) 1430 a te neved eléggé t-mobilosnak tűnik, válaszolnál nekem erre a kérdésemre? Csakhogy ne menjek be potyára t-mobile üzletbe leégetni magam:

    Ha januárban vettem előfizetésre 2év hűséggel egy HTC Wildfire S készüléket, akkor most vehetek ugyanerre a névre még egy mobilt, új előfizetésre, 2 év hűséggel, részletre??? Tehát két előfizetés lenne a nevemen, de mindkettőhöz vennék telefont is, csak amit most szeretnék azt részletre,ezt venném magamnak, a HTC-t a páromnak vettem.Azt egyben fizettem ki, mert az csak 20.000ft volt. Hallottam olyat hogy egy évben csak telefont vehetek és ezért nem tudom hogy most mivan...Egyáltalán van rá lehetőség hogy részletre megvegyem személyesen is? Vagy az csak online rendelésnél van? a 10.000ft kauciót az új előfizetés megrendelésekor ismét ki kell fizetnem? Feltéve ha vehetek egyáltalán még egy telefont a nevemre.

    Ja meg egy olyan kérdésem is lenne hogy egy ismerősömnek volt már egyszer tartozása a magyar telekom felé, de ezt már rendezte egy behajtó cégnél... Akkor ő vehet magának ismét előfizetést a T-Mobile-nál?? Nagyobb összegű kauciót kell fizetnie emiatt??? Nem azért lett tartozása mert nem akart fizetni, hanem mert elvesztette az állását, de amint kapott munkát fizette a részleteket...

    [ Szerkesztve ]

    ,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"

Új hozzászólás Aktív témák