Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Cidan #17616 üzenetére

    Ha mégis te használnád az előfizetést, nem javaslom, hogy olyan tarifára vállalj hűséget, amit biztos nem tudsz kihasználni.

    Ha a haverod használná az előfizetést, akkor inkább vegye meg ő, aztán adja el neked a készüléket azon az áron, amin megvette, de az előfizetés a nevén marad, a felelősség az övé. Ha pedig mégsem fizeti a számlát, letiltják a készüléket, de legfeljebb nem lesztek majd olyan jó haverok... ;]

    A készülékbe persze tehetsz másik T-Mobile-os SIM kártyát is, de javaslom, az legyen a te neveden, hogy adott esetben ne legyen körülményes az ügyintézés (WebShop-on 2790 a Domino SIM, amiből 2700 lebeszélhető).

    Az előfizetés lejártával át lehet váltani az előfizetést Domino-ra, de ha a haverodé lenne az előfizetés, erre nem lenne gondod. Illetve ha addig ki tud használni egy magas havidíjú tarifát, a hűség lejártával már nem tudná? Amúgy meg ha a tarifahűség lejár, kisebb csomagra is lehet váltani, nem csak Domino-ra...

    Egy biztos, én nem vennék magas havidíjú előfizetést, amit aztán a haverom használ, de enyém a felelősség, illetve egyetlen haveromtól sem várnám el, hogy egy magas tarifás előfizetést vegyen, de a vele járó olcsó készüléket adja el nekem... ;)
    Szerintem inkább ne vállalj tarifahűséget, csak 2 év általános hűséget, és vedd részletre a készüléket, úgy nem olyan megterhelő, illetve e WebShop-on 10%-kal olcsóbb is lehet.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák