Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nietzsche_

    tag

    válasz Yooha #17904 üzenetére

    Domino-nál neked kell beállítani külön a 1777-es számon, ha havidíjas vagy akkor a szerződéskötéskor kellett ezt beállítani és amit akkor mondtál az szolgál ezen a felületen is a belépésre.

    Mennyire 'egyszerű' jelszót próbáltál beállítani? Tisztán növekvő-, csökkenő számsorozat nem lehet a jelszó és ugyanazon számjegyből sem állhat.... (pl. 12345, 54321, 77777) :)

    #17903) Sn[4k3]
    Minden hónapban töltöd? Akkor szerintem már jobban járnál egy olyan havidíjas csomaggal, amibe 'belefoglaltatott' az ingyenes internetezés lehetősége is... Pl Mozaik XS 3000 HUF és 200 MB ingyenes interneted is lenne (ami nem túlforgalmazható)... Okostelefonnal már pengetánc a facebook zero. Akárhogy is csinálja az ember csak szív vele/szív tőle. :) Így legalább nem csak az 'ingyenes' (idegen ebben a felhasználói viszonyban, ahol ált. végül mégsem lesz ingyenes), hanem nyugodtan böngészhetnél kényed s kedved szerint, s még percdíjak is jobbak lehetnének egy ingyenes extrával karöltve (Hálózaton belüli sms, belföldi sms, HB MMS, Kedvenc szám féláron, Sportinfo MMS extra (jelenleg - EB hírekkel - okostelefonon nézhető összefoglalókkal))

    Szerintem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák