Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz St3ven #18163 üzenetére

    Ha jövő hónapra nem kéred, akkor még ebben a hónapban mond le a Kapcsolat SMS kedvezményt. A számlázás szempontjából már az is elég, ha egy éjfélen át aktív, akkor már az adott hónapra élni és számlázódni fog a teljes kedvezmény.

    Wictor
    Megoldható, de Mobilinternet díjcsomagra / díjcsomagról váltani csak ügyintézőn keresztül tudsz. SIM csere nem szükséges, telefonon keresztül is intézheted.

    Simtu
    5-8 nappal a határidő után már kezdődnek a felszólítások. Ez már eleve 635 Ft.
    Ha az első felszólítási próbálkozástól számított 30 napon belül sem fizetsz, akkor jön az egyirányúsítás, aztán még pár nap, és jön a felfüggesztés. Persze az egyirányúsítás feloldása (3810 Ft/hívószám) vagy a számlalemaradás miatti felfüggesztés utáni visszakapcsolás (6350 Ft/hívószám) sem olcsó, és utóbbi esetben akár még előleget is kérhetnek. atillaahun - ezek a díjak benne vannak a díjszabásban is (5.2.) illetve a folyamat háttere az Üzletszabályzatban (12.6.7.).

    The DJ
    Tapasztalataim szerint csak a belépéskor irányít át, mert "a kért oldal nem található"... Ez nem a Telekom műve. De ha újra 0.facebook.com-ra mész, akkor már a "megszokott" oldal jelentkezik, mivel nem kéri újra a belépést.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák