Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • R.P.

    aktív tag

    Sziasztok,

    Eddig nem volt rossz tapasztalatom a T-Mobile ügyfélszolgálatával, de ez most, hogy kapcsolatba is kellett, hogy lépjek velük, eléggé megváltozott.

    A történet lényege annyi, hogy van nekem egy céges csomagom, amit apám cége biztosít az ő, és családtagjai számára. Ebben a csomagban már aranykártyás vagyok.
    Szerettem volna vásárolni egy készüléket, úgy, hogy megtartom a jelenlegi csomagomat, újrakötöm a hűségidőt, és kérek mellé egy L-es netcsomagot. Mivel emlékeztem, hogy ilyenkor kell egy papír a munkaadótól, ezért bementem megkérdezni az egyik T-Pontba, hogy pontosan mi kell ehhez a művelethez, és mennyibe fog kerülni a készülék. Erre azt a választ kaptam, hogy a munkahelyi papír, és akinek a nevén van, az a személy, hogy meg tudjam vásárolni a készüléket. Azt is közölték, hogy rám nem a lakossági árak vonatkoznak, hanem az üzleti árlista, és így a készülék (Alcatel OT-995) 29900Ft-ba fog kerülni. Ez volt az állás csütörtökön.

    Miután beszereztem a papírt, ma bementem apámmal ugyanabba a T-Pontba. Sajnos nem volt a készülék olyan színben, amit szerettem volna, ezért nem tudtam megvenni, de gondoltam, hogy azért megkérdezem még egyszer a biztonság kedvéért, hogy mennyibe kerül. Ezúttal egy 44000Ft-os árat kaptam, ami megegyezett a neten is található lakossági árlistában szereplő összeggel. Miután mondtam, hogy legutóbb mást mondtak, közölte a hölgy, hogy nem tud mit tenni, ennyiért tudja adni a telefont.

    Amikor hazaértem, felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy letisztázzam hogy mi a fasz van mégis. Az úriember kis várakozás után közölte, hogy rám a lakossági árlista vonatkozik, és hogy nem is kellett volna beszerezni a munkáltatói papírt ahhoz, hogy készüléket vegyek, és meghosszabbítsam a hűségidőt.

    Most kellően mérges vagyok, mert kaptam háromféle információt, és úgy érzem, az lenne a minimum, hogy megvásárolhatom azon az áron a telefont, amit először mondtak. Nem nagyon tudom, hogy milyen további lépéseket tegyek, de baromi idegesítő az egész, holnap elutazom egy hétre, és szerettem volna ha már van addigra netem és telefonom.

    Esetleg valakinek van tanácsa számomra?

    Köszi, üdv.

Új hozzászólás Aktív témák