Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz barnam_ #18492 üzenetére

    "A papíros számlán fel van sorolva mikor milyen számokat hívtam (20-30-70-vezetékes), mennyi sms-t küldtem, mennyit neteztem."

    Ezt úgy érted, hogy a teljes hívószám megjelent a "papíros" számlán vagy csak egy összesítés? Mert ha előbbi, akkor az megjelenik az elektronikus számlán is. Gyakorlatilag egy az egyben azt kapod PDF-ben, amit kinyomtatva is kapnál. Ha viszont az összesített megjelenésre gondolsz, akkor ezek szerint nem is elektronikus számlát nézel, hanem csak a számla végösszegét a My T-Mobile-ban.

    Amit zoli62 linkelt, az eleve az elektronikus hívásrészletező, amit külön meg kell rendelni (no persze a papír alapút is), és az utolsó 2 lezárt hónapot láthatod (feltéve, hogy már legalább 2 hónapja aktív az elektronikus részletezés).

    lzb2605
    De visszavonják, legalábbis a T-Pontokból. Viszont a Xoom valóban kifutott, és rendszerint még a kifutás előtti napokban elkezdik a visszavonást. Mondjuk telefonon meg tudják nézni a T-Pont készleteket, de az első mondat alapján nem sok esélyt látok rá, hogy lesz is valahol. Elsősorban Partner ügyfélszolgálatoknál érdeklődj (a keresőben a jobb felső sarokban a logo-ból kiderül, melyik az), illetve rájuk is telefonálhatsz, azok a számok kicsörögnek (T-Pontok 80-as számai csak automaták).

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák