Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cilindrik

    aktív tag

    válasz DBC #18803 üzenetére

    Sziasztok

    Tegnap voltam bent a T-nél hogy tudnak e valami részletet erről a felmondási dologról. Azt mondták nemrég kapták meg ök is aszabályzatot a központból.

    Rövidem vázolnám helyzetem: 4 előfizetésem van (nagy a család) mindegyiket készülékkel együt vettem, ebből kettőnél a díjcsomagra is van hűség és még egyik sem járt le, de ősznépileg szeretnénk átmenni más szolgáltatóhoz ezét érdekelt a dolog.

    Megnézték a gépben de egyiket sem tudom felmondani!!!!!!! törvény ide vagy oda. Az ok végtelenül "egyszerű": Az üzletszabáylzat szerint nem mondhatom fel az előfizetést akkor ha az előfizetéshez valamilyen kedvezmény járúl és azt használom is. Esetemben a kedvezmény az hogy mindegyik telefont ugye előfizetéssel vettem amiből következik hogy olcsóbban kaptam meg a készüléket mint pl dominó vagy listaár tehát KEDVEZMÉNYESEN. Igaz a díj emelkedik és ezért felmondhatnám az előfizetést de a kedvezmény nem drágul. Szóval szopacs persze meg kell várni a hivatalos leírást elsejétől.

    De kérdem én: akkor ki tudja felmondani az előfizetését, hisz aki előfizetést vesz 90% ban telefont is vesz és az biztos olcsóbb mintha dominóban venné még ha nem is köt hűséget a díjcsomagra.

    Másik oldalról persze mi van akkor ha most veszek egy S3-at pl mozaik XXL-re és alhozom 50E-ért és két hét mulva felmondom. Van egy 150E-es telóm 50E ért. Ez is érthető.

    Mi a véleményetek.
    Ha jól tudom a Vodánál ez a folyamat már lezárult van valakinek tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák