Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Teddy

    őstag

    válasz manchester85 #19003 üzenetére

    Igen, gondoltam rá én is, reménykedjünk, hogy a magyar Apple a T-mobillal együtt nem őrül meg, és nem tolja egekbe a független árát, úgy, hogy a T-mobil még előfizusan is emelhessen. Én pesszimista vagyok nagyon az árat illetően, szerintem magasabbról fog indulni az új, mint a mostani, és a független ára is nagyobb lesz, de persze kiderül majd, de nem szabad meglepődni semmin.

    blueye: Amit írsz az egyetlen egy plusz ami a mozaikban van, hogy nincs túlforgalmazási díja a netnek. Viszont kevesebb SMS-t kapsz, drágább a percdíj és még MobilTV sincs benne, persze ki mit használ, embere válogatja. Ha csontra lebeszélem a médiamániát és le sms-ezem, akkor ugyanez mozaikba (bár nem számlotam ki, de szerintem) már többletköltségbe kerülne. Ebből a pluszból simán ki lehet fizetni a plusz netet, és akkor még normál sebességgel is megy majd a net, nem postagalambok hozzák egyesével a biteket.
    De kinek mi kell, nekem összességében az a jó, ha megkötések nélkül tudom használni a telefont, és a hónap végén az alap havidíjat fizetem.

    mod: ja és az EB alatt sokat néztem a mobil tv-t, hosszú idő után sikerült kihasználni, vagy 2-3 meccset néztem rajta, szerintem Olimpiával sem lesz másképp.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák