Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz erdoke #27031 üzenetére

    Valahogy úgy, ahogy írod. A lényeg, hogy ezek a hűségek párhuzamosan élnek (ahol átfedésben vannak) és nem egymást váltják ki. Talán az alábbi ábra alapján egyértelműbb lesz.

    Mondjuk az még kérdéses, mi lesz a Next hűség lejárata után, mert gondolom arra ismét hűséget kell majd vállalni, hogy maradjon a kedvezményes havidíj.

    Csabi88888
    Én még mindig nem értem, hogy ha napközben nem vagy elérhető telefonon, akkor a futár hogy fogja átadni napközben (bár ha engedi az oldal PPP-ba rendelni, azok rendszerint sokáig - OMV kút esetén akár non-stop is - nyitva vannak). Ha maradsz a GLS-nél, nehogy az oldal által felajánlott időponthoz igazodj, különösen akkor ne, ha 17 óra utáni átvételt is felajánl!
    Ha arra van lehetőséged, hogy például valamilyen szünetben felhívd a házhoz szállítást, akkor hívd a 30/9303030-at és kérd a csoport kapcsolását. De előtte érdemes a személyi + lakcímkártya és adókártya másolatot elküldeni például email-ben a hazhozszallitas@t-mobile.hu-ra (rendelési azonosítót is megírva), hogy ne kelljen a szállítási nap miatt újra telefonálni.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák