Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adam3

    aktív tag

    Hali!

    Igényeltem Kapcsolat Prémium kártyát, ami meg is érkezett. Most próbáltam összeadni a pontokat gyorsan, és néhány kérdés felmerült bennem:

    - Mivel a T-Mobile és T-Home pontosztása különböző, ezért gondolom mindegyikre kapok külön pontot, majd ez összeadódik. Eddig ok.

    - Bár már megérkezett a kártya, de még mindig "Kártyarendelés folyamatban" van a honlapra írva. Emellett mind a T-Home és T-Mobile pontjaim külön szerepelnek még a két felületen. Ezek a pontok megmaradnak, összeadódnak majd valamikor szinkronizálódik a T-Home és T-Mobile felülete is? Egyáltalán hol fogom látni az összegyűlt pontjaim összegét? Mindkét felületen ugyanaz lesz egy idő után?

    - Van ez a fél évig nem lehetsz aranykártyás szabály. T-Mobile bőven eltelt félév, de T-Home csak most 2 hónapja lett megkötve. Akkor most már eltelt a félév?

    - Van egy ilyen rész: "A Kapcsolat Prémium TV kedvezménnyel T-Mobile ügyfeleinknek is biztosítjuk a T-Home kedvezményrendszer TV-szolgáltatásokra vonatkozó, azzal megegyező összegű dupla, illetve tripla kedvezményeit, anélkül, hogy teljesíteniük kellene a T-Home kedvezményrendszer feltételeit."
    Szóval akkor ha jól értem hibáa leszek prémium arany ezeket a kedvezményeket nem kapom meg, mivel nekem már van tripla kedvezményem? De akkor miért is jó nekem prémiumnak lenni? Igényelhetek T-Mobile társkártyát és ennyi?

    Köszönöm a válaszokat előre is :)

Új hozzászólás Aktív témák